Naturbaseret terapi

Fordyb dig i naturen og oplev din egen indre natur

Helsingør Psykologpraksis anvender Naturbaseret terapi.

Naturbaseret terapi inviterer til at fordybe sig sanseligt og nærværende i naturen. Naturoplevelse og selvoplevelse forbindes i terapien og derigennem opnås en kontakt til ens egen indre natur. 

Der arbejdes med de følelser, tanker og kropsfornemmelser, en naturoplevelse vækker og den fænomenologiske oplevelse gives plads med en opmærksomhed på at skabe en blød overgang til brugen af ord. 

 

 

 

Naturbaseret terapi foregår i naturen. Individuelle og gruppesessioner tilbydes. Ture med overnatning i det fri er muligt. Tag kontakt, hvis du ønsker at høre om mulighederne i naturbaseret terapi.  

Jeg udbyder sammen med mine kolleger Søren Christensen & Mikkel Skovbye fra ManuVision en Naturterapiuddannelse på fem internater, som forløber over et år. Hold 3 starter i foråret 2024 og hvis du er interesseret, kontakt mig eller se mere her: Naturterapiuddannelse / Naturterapeautuddanelse - Manuvision

Du kan også lytte til Søren Christensen & jeg i denne podcast, hvor vi fortæller om menneskers forhold til naturen, og hvordan vi kan forbinde os mere til den – både kropsligt og mentalt.

Lyt til podcast her