Anbefalinger

“Jeg har følt mig 100% tryg ved Rikke”

Faglige Anbefalinger

Anbefaling fra psykolog Anette Holmgren:

Psykolog Rikke Toft Boesen har været ansat i en praksiskandidatstilling på Center for Narrativ terapi i Snekkersten, i perioden 1/3 2013 – 1/3 2014. Det har været en stor fornøjelse at have Rikke ansat og jeg vil til enhver tid anbefale enhver arbejdsplads at ansætte hende! Særligt vil jeg fremhæve, at hun møder klienter med en blanding af varme, imødekommenhed og autoritet, som meget hurtigt skaber tryghed og dermed afsæt for det terapeutiske arbejde. Hendes kliniske arbejde har fået meget ros og hun har været meget efterspurgt som terapeut.

Jeg ønsker også at fremhæve Rikkes nysgerrrighed og iver efter at udvikle og tilegne sig flere færdigheder. Dette har betydet, at hun har opnået betydelige resultater i den tid, hun har været ansat. Hun er stræbsom og arbejdsom. Hun er meget dygtig til at skabe samarbejdende relationer og bruge andres viden og dele ud af sin egen. Jeg har anset det som en stor fordel, at Rikke har erfaringer fra andre fagområder, herunder pædagogikken og kropstræningen. Det har, sammen med hendes store viden om narrativ terapi, skabt en meget bredt favnende terapeutisk stil og faglighed.

Rikke har været højt værdsat på arbejdspladsen for den meget varme og humørfyldte stemning hun har spredt. Hun har absolut sat sit præg på stedet og bliver svær at undvære.

Jeg vil meget gerne uddybe ovenstående, hvis ønskes.

Venlig hilsen Anette Holmgren, Psykolog & Leder Center for Narrativ terapi

 

Anbefaling fra psykolog Lars Paludan-Müller:

Rikke er en nærværende, tillidsvækkende og fagligt kompetent psykolog. Hun rummer de helt særlige kompetencer, som en psykolog bør mestre forud for de metodiske tilgange. Hun virker meget kompetent, naturlig og yderst professionel, også når det gælder metodisk viden, herunder særligt det narrative, som hun har en kompetent forkærlighed for.

Rikke blev ansat i Prescriba i september 2014 og har været en betydningsfuld person i vores in-house klinik. Her har hun bistået med at behandle en lang række klienter, frem til at hun stoppede med udgangen af september 2017.

Når det gælder stabilitet så bidrager Rikke på en gennemført og dedikeret facon i sit arbejde. Hun lytter og analyserer med et særligt nærværende blik, der giver en udtalt oplevelse at tilstedeværelse og koncentration – her kan man tale om sand aktiv lytning! Hendes store erfaring og talent for det kliniske arbejde mærkes derfor tydeligt. Hun har en velafbalanceret tilgang til både klienter og kollegaer og er passioneret både i det terapeutiske og kollegiale. Rikke er tilmed dynamisk og fleksibel i kontakt, såvel som i arbejdet i øvrigt.

Rikke er en social og humoristisk kollega – hun elsker et godt grin og bidrager selv med mange. Hun er et af de få mennesker jeg har mødt, der kan balancere sjov og alvor på en så velintegreret facon.

På det personlige plan blev Rikke en rigtig god sparringspartner til undertegnede. Derfor, og tilmed grundet hendes generelle måde at arbejde på, er det med stort vemod at modtage hendes opsigelse. Rikke er en af de bedste medarbejdere og kollegaer jeg har mødt i mit liv.

Dermed er det meget enkelt at give Rikke mine bedste anbefalinger og ønsker om alt godt i fremtiden.

Med venlig hilsen Lars Paludan-Müller, Kunde & produktchef, Chefpsykolog i Prescriba

 

 

 

 

Klienternes ord

"Kære Rikke.

Jeg er så glad for, jeg gav mig selv den gave at gå nogle gange hos dig. Du har virkelig flyttet min kikkert. God dag skønne du. Kram Xenia."

"Hej Rikke. 

Jeg synes, du er en rigtig god psykolog. Jeg er superglad for, at jeg så hurtigt kom til, og at du så hurtigt kunne hjælpe mig på ret køl igen. Jeg får helt lyst til at have en depression, så jeg kunne få en ny tur. Du må gerne bruge denne udtalelse i din markedsføring. Kærlig hilsen R." 

"Kæreste Rikke

Så kom den dag jeg har set frem til, men samtidigt har frygtet. Nu skal den lille skildpadde ud i det store hav helt på egen hånd igen. Skjoldet har tynget mig for længe og jeg har været bange for at svømmevingerne ikke kunne holde mig flydende. Men efter et halvt år hos dig ved jeg nu, at jeg kan smide skjoldet og at jeg kan svømme i det store hav helt alene.

Du har hjulpet mig til at finde ind til hvem jeg er og lært mig at tackle de udfordringer jeg møder på min vej. Jeg vil støde ind i hajer og blive viklet ind i tang på min vej, men du har lært mig at jeg kan tackle det med alle de værktøjer du har forsynet min rygsæk med.

Jeg vil altid være taknemmelig for den måde du har taget imod mig på, og din varme og kærlige måde at hjælpe mig på. Havde jeg mødt dig for 9 år siden havde mange ting nok set anderledes ud i dag. Men jeg vil glæde mig over alle de positive og dejlige år der kommer i fremtiden, i stedet for at se tilbage og fortryde. Tak for din fantastiske måde at få mig tilbage til livet og fordi du har fået mig ud af skjoldet. Kærlig hilsen R"

"Kære Rikke
Jeg har været rigtig glad for at komme og snakke med dig når det hele har været svært. Jeg har følt mig 100% tryg ved dig, så det vil jeg bare sige tak for! Held og lykke fremover.
Kærlig hilsen A"

"Kære Rikke
Tak fordi du hjalp mig på rette spor igen. At komme hos dig, har været en skøn fornøjelse – så meget varme og forståelse har betydet meget for mig. Du er unik! Tak for fantastisk terapi.
Mange kærlige knus M"

"Hej Rikke.
Håber du har det godt og er glad for det nye sted. Jeg tænker tit på dig og ville faktisk bare ønske dig en rigtig god sommer. Og sige tusind tak for din hjælp. Du har gjort mere end du aner og jeg er så taknemmelig.
Alt held og lykke fremover K"

"Kære Rikke.
Jeg vil benytte lejligheden til at fortælle dig, at du har en stor stjerne i mit liv. Du har været en kile til en forandring.
Tak for dig!!
Hilsen M.."